24MX – Supercross

1 augusti, 2016

INGEN ANDERSON PÅ 24MX INTERNATIONAL SUPERCROSS

Ni som har sett nyheten på diverse internationella sajter har säkerligen kunnat lägga samman ett och ett. Superstjärnan Jason Anderson kommer inte till Tele2 Arena den 8 oktober.

Vad som har hänt är Manufacturers Cup i Gelsenkirchen körs samma dag och där ska Jason Anderson representera Husqvarna.

”Vi har sen lång tid tillbaka skrivit avtal med Jason så allt var klart. Men vad ska vi göra? Vi har inte råd att bråka med de stora drakarna och vi vill inte bråka heller. Då sätts det kanske fler käppar i hjulen” säger Elisabeth Peronne hos promotorn Bergman Trading.

Också Anderson själv tycker det är olyckligt att missa chansen att återigen komma till Sverige.

”Det är en stor ära att bli utvald att representera Rockstar Energy Husqvarna vid den första upplagan av Riders and Manufacturers Cup, men samtidigt är det också synd att inte få möjlighet att köra i Sverige som först var planerat, säger Anderson i ett pressmeddelande.
Det var fantastisk att köra inför de svenska fansen för två år sedan och jag såg fram emot tävlingen. Jag hade till och med köpt flygbiljetter både till mig själv och min mekaniker. Jag vill tacka den svenska promotorn för deras förståelse och för möjligheten att dra mig ur det kontrakt vi hade.”